Ilmalämpöpumppu kerrostaloon

Ilmalämpöpumpun asennus kerrostaloon on yleensä mahdollista, mutta se vaatii muutostyöluvan. Tarkistathan ensin taloyhtiön hallitukselta tai isännöitsijältä, että onko taloyhtiössäsi annettu lupa ilmalämpöpumpun asentamiseen. Meiltä saat apua muutostyöluvan tekemiseen taloyhtiölle tarvittaessa.

Kerrostaloon asennettavalla laitteella on tarkemmat kriteerit kuin omakotitaloon asennettavalla, kuten:  ilmalämpöpumpun äänitaso tulee olla hiljainen ja ulkoyksikön tulee olla omalla jalustallaan kumialustan päällä, ettei ääni resonoi muihin asuntoihin. Kondenssivedelle pitää olla oma astia, ettei vesi pääse valumaan alempiin kerroksiin ja vahingoittamaan rakenteita. 

Meiltä saat ilmalämpöpumpun asennuksen kerrostaloon, sillä olemme Tukesin hyväksymä asennusliike. 

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, mikäli haluat kotiisi ilmalämpöpumpun jäähdytykseen.

Viilentävä ilmalämpöpumppu

Kesä voi olla erittäin kuuma ja tukalan kostea, varsinkin kerrostalon ylemmissä kerroksissa, johon aurinko paistaa esteettä koko päivän. Hetkellisen helpotuksen voi tuoda läpiveto, mutta kun olet saanut tuulenpuuskassa lennelleet tavarat paikoilleen, on tilanne jälleen sama. Pienempiin asuntoihin läpivedon aikaansaaminen voi olla mahdotonta. Viilentävä ilmanlämpöpumppu on asunnon viilentämiseen paras ratkaisu, sillä se ylläpitää miellyttävän viileää ja kuivaa ilmaa huoneistossasi. 

Viilentävän ilmalämpöpumpun hinta asennettuna 1900 € - 2500 €

Taloyhtiöön kannattaa tehdä kimppatilaus, kysy tarjous!